Biografie

Robbert Wensveen is geboren op 6 januari 1985 in Berkel en Rodenrijs, maar woont sinds begin 2014 in Prinsenbeek (vlakbij Breda). Robbert werkt in het dagelijks leven bij Nsecure BV als werkvoorbereider op beveiligingsprojecten. Naast het werk houdt Robbert van sporten (voetbal met vrienden), gezellig met vrienden naar de kroeg gaan en lekker uit eten gaan of een filmpje pakken met zijn vriendin.

Al vanaf jongs af aan (middelbare school) is Robbert actief bezig met muziek en muziek draaien. Deze passie heeft hij geërfd van zijn vader die, toen hij nog jong was, een drive-in show had en regelmatig muziek draaide op feesten. Robbert is begonnen als drive-in disco waar hij met alle soorten muziek het publiek vermaakte. Na een aantal jaar is Robbert naast de drive-in show zich ook gaan richten op het DJ zijn. De benodigde apparatuur, platen en CD’s werden gekocht en het echte werk kon beginnen! In 2004 is Robbert vaak te gast op radio Capelle waar middelbare schoolvriend en DJ Celwin (Cellec) een radioprogramma, genaamd Cellection heeft. In deze periode draait Robbert voornamelijk nog trance, geïnspireerd door DJ’s als Tiësto en Ferry Corsten.

In 2006 krijgt Robbert de mogelijkheid om zijn eigen mixes uit te zenden op internet via Pure.FM. In het begin van deze periode maken de mixes onderdeel uit van de radioshow van een forum waarop Robbert actief is. Later krijgt Robbert zijn eigen radioshow, genaamd Twisted Desires waarmee hij zo’n 80 weken 2 uur te horen is op Pure.FM. Na een pauze in 2008, start Robbert in januari 2009 weer met zijn radioshow, nu genaamd Twisted Desires V2, welke op 3 verschillende internetradio stations wordt uitgezonden. Daarnaast is Robbert bijna wekelijks live te horen bij Radio Capelle waar radioshow Cellection inmiddels al vanaf begin 2004 actief is en waarin de hele vriendengroep van Robbert (allemaal DJ’s) afwisselend hun favoriete platen voorbij laten komen op de vrijdagavond!

De radioshow is na een aantal jaar vervangen door een maandelijkse mix van de beste Deep House, Techhouse en Vocal House platen en is alleen nog te vinden via de Mixcloud pagina van Robbert: http://www.mixcloud.com/robbertniklas. De radioshow op radio Capelle is na 500 uitzendingen helaas geëindigd, maar door de drukte die Robbert inmiddels ervaart door de samenwerking met Crazysounds zijn er genoeg mogelijkheden om van zich te laten horen.

Tot slot kan Robbert als DJ het best samengevat worden als ‘veelzijdig’. Robbert draait alle muziek die maar denkbaar is, waarbij hij met zijn perfectionistische eigenschappen probeert om op elk feest weer het beste in zichzelf naar boven te halen. Of dit nou een schoolfeest is voor de jeugd van 12 tot 16 jaar, een evenement gericht op dancemuziek of juist carnavalszmuiek of een verjaardag of bruiloft waar voornamelijk jaren 70, 80 en 90 muziek gedraaid moet worden, Robbert heeft het allemaal en houdt altijd rekening met en speelt in op de wens van de klant! Kortom, u zoekt een veelzijdige DJ voor uw feest? Hier moet u zijn!

Wie weet tot snel!
Robbert Wensveen